woensdag 16 november 2011

Media aandacht

Vorige week kregen we een journalist op bezoek van de Groninger Weekkrant. Een geïnteresseerde, jonge meid maakte er een aardig artikel van. We kregen vandaag de krant in de bus. Jackson apetrots!


De foto bij het artikel heeft Jackson zelf genomen van vrouwen die hij persoonlijk kent. Met dit krantenartikel kan hij hen laten zien, dat we hun zaak serieus nemen!

Verder zijn we vorige week in een live-uitzending van de regionale OOG-Radio geweest. Hier moest ik het woord doen om vooral de Groningse betrokkenheid aan te tonen (Groningen meets Uganda!). Bovendien zou het vertalen van een Engels interview met Jackson teveel tijd in beslag nemen. Maar na enig aandringen, stelde de interviewer toch een vraag aan Jackson. Hij zat per slot van rekening niet voor niets live in de studio.
Het interview staat in op de website van OOG. Hier vind je de gehele uitzending van Dagdoorbraak van 10 november. Het interview hoor je vanaf 40.49 tot 48.15 minuut.
Het is ook (door Jackson) met de FLIPcam opgenomen. Hier zie en hoor je dus de kant van de (uit)zenders (minus de vragen die aan Jackson gesteld werden).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten